Afjet'ten, Afyonspor'a gelen para sadece 2 Milyon TL

Afjet Genel Müdürü Yusuf Ulutürk'ün istifasının ardından yapılan spekülasyonlarda Afjet'in Afyonspor nedeniyle sıkıntıya girdiği iddiaları ortaya atılmıştı. Gerçeğin öyle olmadığı ortaya çıktı.

Güncel 14.06.2022 00:38:00
Afjet

(HABER-YORUM)

Afjet Genel Müdürü Yusuf Ulutürk'ün istifasının ardından bazı çevreler tarafından ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz kış vatandaşların ısınmada büyük sıkıntılar yaşamasına gerekçe olarak Afyonspor'a aktarılan kaynak nedeniyle yatırım yapılamaması olarak gösterilmeye çalışıldı. 

Yaptığımız araştırmada, Süleyman Karakuş'un başkan olmasından sonra kulübe aktarılan paranın toplam 2 Milyon TL olduğu ve bu paranında borç olarak veridlği ortaya çıktı. Ayda yaklaşık 15-30 Milyon TL geliri olan bir şirket için bu para çok küçük rakamlar olmasına rağmen Yusuf Ulutürk'ü haklı gösretme çabası olarak algılandı. 

ULUTÜRK DÖNEMİNDE 7 MİLYON TL KARŞILIKSIZ VERİLDİ

Yusuf Ulutürk'ün Afyonsor Kulüp Başkanlığı döneminde Afjet hiç ihtiyacı olmadığı halde, kulübe para aktarabilmek için sponsor yapılmıştı. Bu dönemde sponsorluk bedeli olarak kulübe 7 milyon TL aktarıldığı belirtildi. 

AFJET İÇİN 2 MİLYON KÜÇÜK RAKAM

Süleyman Karakuş'un başkan olmasından sonra kulübe aktarılan para 2 Milyon TL. Afjet'in yaklaşık 30 bin aboneden aylık 15-30 Milyon TL ısınma bedeli aldığı düşünülürse kulübe verilen borcun çok küçük rakam olduğu görülecektir. 

 


Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °