Bülbül; Ali Beyyy, sattıklarınızın yerine ne koydunuz

Bülbül; Ali Beyyy, sattıklarınızın yerine ne koydunuz

Genel 15.07.2022 12:58:46
Bülbül; Ali Beyyy, sattıklarınızın yerine ne koydunuz

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın Bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmayı eleştirerek, “Bu bayramda da konuştunuz, eğlendiniz ama gelecek bayramda karşılığını muhakkak alacaksınız. Çünkü geliyor gelmekte olan” dedi.

 

Başkan Bülbül yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın Sivas’taki sözlerine de yer verdi. Başkan Bülbül, “ORC anket şirketinin yaptığı ve hemen bayram sonrası yayınladığı araştırma sonucuna göre 2018 genel seçimlerinde ittifak olarak yüzde 75, parti olarak yüzde 54 olan AK Parti bugün Sivas’ta yüzde 41’e düşmüş durumdadır. Durum Kemal Sunal’ın Kibar Feyzo filmindeki ‘Ağam bizle eğleni’ repliği gibidir” dedi.

 

 

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

*   AKP Genel Başkanvekili 
Binali Yıldırım, Sivas'ta Ak Parti İl Teşkilatı bayramlaşma programında “Önümüzdeki sene üç tane bayramımız var. Birinci bayramımız Ramazan Bayramı, ikinci bayramımız Kurban Bayramı ve iki bayramın arasında da bir bayram var daha var değil mi? Cumhurbaşkanımızı Allah'ın izni ile rekor bir oyla tekrar başımıza getireceğiz, Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğinizi daim etsin, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” diyor.

 

*   ORC anket şirketinin yaptığı ve hemen bayram sonrası yayınladığı araştırma sonucuna göre 2018 genel seçimlerinde ittifak olarak yüzde 75, parti olarak yüzde 54 olan AK Parti bugün Sivas’ta yüzde 41’e düşmüş durumdadır.

 

*   Durum Kemal Sunal’ın Kibar Feyzo filmindeki “Ağam bizle eğleni” repliği gibidir. Halk ile eğlenmeyi iyice yaygınlaştıran Ak Partililer evlere şenlik bir replik de Afyonkarahisar’daki bayramlaşmada saffettiler.

 

*   Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya bayram konuşmasında “Allah birliğimizi daim etsin, bizi eleştirip laf söyleyenler bu Afyonkarahisar’da hangi akılı çivilerinin olduğunu söylemesi lazım” dedi.

Yine iktidara yakın anket şirketlerinin ifade ettiği gibi 2018 genel seçimlerinde ittifak olarak yüzde 69.5, parti olarak yüzde 55 olan AK Parti bugün Afyonkarahisar’da yerel basınımızın da yayınladığı anket sonuçlarına göre yüzde 41’e düşmüş durumdadır.

 

*   Vatandaş AK Parti ile ilgili eğlenceyi bitirse de anlaşılıyor ki AK Partililer yalan yarışlı eğlencelerini bitirememişler.

 

*   Bir vatandaş CİMER'e son 18 yılda satılan fabrikalar ve kurumların listesini soruyor.  CİMER'den gelen en basit haliyle derine inmemiş yüzeysel liste, “AKP'nin son 18 yılda sattıklarının 8 termik santral, 9 hidrolik santral, 10 şeker fabrikası, 15 tekel binası, Sümer holdinge bağlı 9 işletme, 11 liman, Linyit ve bakır işletmeleri, demir çelik fabrikaları, kağıt fabrikaları, Petkim , Türk Telekom , Tüpraş, Gübre fabrikaları ve bu basın açıklamasına sığmayacak kadar sattıklarının” CİMER’in kayıtlarında mevcut olduğunu söylüyor.  

 

*   Ali Beyyy, bu kadar sattığınızdan sonra yerine ne koydunuz diye adama sorarlar? Kaç seka, kaç şeker, kaç baş mühendislik koydunuz iktidarınızda bu kente?

 

*   Vatandaş sayenizde Afyonkarahisar’dan giden baş müdürlüklerin, satılan seka, şeker fabrikalarının, işletmelerin hepsinin hesabını önümüzdeki ilk  seçimde soracak.

 

*   Artık AK Parti için film koptu, eğlence bitti. İnanmayan çarşıya pazara çıkacak, fiyatlara bakacak, vatandaşı dinleyecek.

 

*   Bu bayramda da konuştunuz, eğlendiniz ama gelecek bayramda karşılığını muhakkak alacaksınız. Çünkü geliyor gelmekte olan.

 

*   Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününü de kutlarım.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °