Gençlerden sanal mağaza

Afyonkarahisar’da kafa kafaya veren 2 genç kadın, internet ortamından satışa çıkardıkları tesettür kıyafetleri ile dikkat çekmeye başladılar.

Genel 1.07.2022 11:46:10
Gençlerden sanal mağaza

Afyonkarahisar’da kafa kafaya veren 2 genç kadın, internet ortamından satışa çıkardıkları tesettür kıyafetleri ile dikkat çekmeye başladılar.

Afyonkarahisar’da tesettür giyimde fazla bir seçenek bulamadıkları için böyle bir yöntemi seçtikleri belirten 27 yaşındaki Büşra İstek, sattıkları ürünlere önem verdiklerini söyledi.

İnternet ortamında satılan tesettür giyimlerde görülen yanlışları yapmamak daha güzel ürünler satabilmek adına kolları sıvadıklarını dile getiren İstek; “Daha önce kentimizde tesettür giyimle ilgili istediğimiz kıyafetleri bulamadığımız oldu. Bunları internet üzerinden alalım diye düşündük ama internet üzerinden aldığımız ürünlerde de gösterilen ürün ile gelen ürün arasında farklılıklar gördük. Biz de halkımızın güzel ürünler alabilmesi için böyle bir yola çıktık. Bunu da başarıyoruz” diye konuştu.

 

AFYONLUYA DENEME ŞANSI

 

İnternet üzerinde aldıkları ürünlerin çoğunlukla naylonumsu ürünler olduğuna dikkat çeken 25 yaşındaki Sevde Durman ise satışa çıkardıkları ürünlerin tamamen pamuksu ürün olduğunu, yaz ve kış aylarında insanları rahatsız etmeyecek, rahatlıkla giyebileceği ürünler olduğunu dile getirdi.

İnternet üzerinden satış yaptıklarını belirten Durman, Afyonluların kendilerini aramaları halinde ürünleri deneyerek alabileceklerini de söyledi.

Duran; “İnternet üzerinden yapılan satışlarda deneme imkanı yoktur. Ama biz Afyonlu hemşerilerimize deneme imkanı sunuyoruz. Bu da internet üzerinden yapılan satışlarda bir ilktir. Afyonlu kadınlarımız bizden alacakları ürünleri aynı gün kargo parası ödemeden teslim alabilecekleri gibi deneyerek alma imkanına sahip” diye konuştu.

 

FİYATLAR AYNI

 

İnternet üzerinden yaptıkları satışlarda o sitede ayrı bu sitede ayrı fiyat uygulaması yapmadıklarını dile getiren genç kadınlar, direk olarak kendilerinden alınacak tesettür giyim fiyatlarının da aynı olduğu dile getirdiler.

Genç kadın girişimciler ürünlerini trendyol ve instagram üzerinden yapıyor.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °