Gönül Ar, Aday Adaylığına başvurdu

Gönül Ar, Aday Adaylığına başvurdu

Genel 21.03.2023 16:35:38
Gönül Ar, Aday Adaylığına başvurdu

İYİ Parti’de milletvekili aday adaylarının başvuru süreci devam ediyor. Afyonkarahisar’ın tanınmış avukatlarından Gönül Ar Güngör de Ankara’ya giderek resmi başvurusunu yaptı. 

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin öncesinde Afyonkarahisar’da birbirinden seçkin isimler İYİ Parti’den aday adayı oldu. Bu kapsamda Afyonkarahisar’ın sevilen ismi Av. Gönül Ar Güngör de Ankara’da resmi olarak aday adaylığı başvurusunu yaptı. Milliyetçi kişiliği ile bilinen Güngör, uzun süredir hukuki kariyerinin yanı sıra siyasette de aktif rol alıyor. 

İYİ Parti’den milletvekili olarak Türk kadının siyasetteki konumunu sağlamlaştırmak isteyen Güngör, başvurunun hayırlara vesile olmasını dileyerek İYİ Parti’nin Cumhuriyetimizin aydınlık geleceği için tek çare olduğunu söyledi.

Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba Güneşli 11.1 ° / 0.2 °
Perşembe Güneşli 11.3 ° / 0.4 °
Cuma Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı 11.3 ° / 0.8 °