Güç Birliği Partisi: 'Adımızdan herkes söz edecek'

Güç Birliği Partisi Teşkilat Başkanı Mehmet Efnan; ''Her geçen gün katlanarak büyüyor ve bu çıktığımız kutlu yolda hedefimize yani iktidar yoluna giden davamızda daha da emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz'' dedi.

Siyaset 22.03.2023 08:51:00
Güç Birliği Partisi:

Güç Birliği Partisi Teşkilat Başkanı Mehmet Efnan yaptığı yazılı açıklamada iktidar için çıktıkları yolda başarıları ile tüm dünyanın kendilerinden söz edeceğini söyledi. Efnan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: ‘’Her geçen gün katlanarak büyüyor ve bu çıktığımız kutlu yolda hedefimize yani iktidar yoluna giden davamızda daha da emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz.

Ve biliyoruz ki Partimize olan sevgide her geçen gün daha da büyüyor. Bizlerde Güç Birliği Partisi olarak bu sevgi ve saygıyı görmezden gelmedik gelemeyiz. 

İktidar için çıktığımız bu kutlu yolun sonunda 

Halkımız da görecek ki 

Millət olarak beraberce her türlü felaketin ve zorlu mücadelenin üstesinden Güçlü Türkiye, Güçlü Halk olarak başarılarımızla tüm dünya da adımızdan sıklıkla söz ettireceğiz'' dedi.

Güç Birliği Partisi Teşkilat Başkan Vekili Zafer Gümüş ise yaptığı açıklamada: ‘’Partimize teveccüh Türkiye geneilnde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da her geçen gün arttığını belirterek İş İnsanı Mustafa Ersoy Oğuz'un Güç Birliği Partisinden Afyonkarahisar milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °