MHP sahaya indi

MHP'nin "Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma" toplantısı devam ediyor.

Siyaset 10.06.2022 02:03:00
MHP sahaya indi

MHP'nin "Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma" toplantısı devam ediyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan ve geçtiğimiz aylarda Sultandağı ilçesinde yapılan ‘ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA’ temalı programların 10 -11 ve 12 Haziran tarihlerinde 17 ilçeyi ziyaret ederek gerçekleştireceklerini söyledi.

 

Kocacan, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla başlatılan ve geçtiğimiz aylarda Sultandağı ilçemizde yapılan ‘ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA’ temalı programlarımız 10 -11 ve 12 Haziran tarihlerinde 17 ilçemizi ziyaret ederek gerçekleştireceğiz. Programlarımıza, MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK üyeleri Özgür Bayraktar ve Volkan Dudu katılacaktır. Ziyaretlerimiz 10 Haziran tarihinde Emirdağ, Bayat, Bolvadin, Çobanlar ve Şuhut ilçeleri, 11 Haziran tarihinde İscehisar ve Merkez ilçe, 12 Haziran tarihinde ise Sandıklı, Kızılören, Sinanpaşa, Hocalar, Dinar, Dazkırı, Evciler ve Başmakçı ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. İlçelerimizde salon toplantıları, esnaf ziyaretleri, muhtar buluşmaları, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz” dedi.

 

“Güçlü Türkiye hedefine adım adım ilerliyoruz”

Kocacan, “Toplantı ve ziyaretlerimizde başını CHP’nin çektiği 6 + 1 masanın yani zillet ittifakının Türk ve Türkiye karşıtı karanlık odakların yörüngesine girdiğini, bunların gerçek yüzünü yorulmadan bıkmadan milletimize anlatacağız. Bizler ülkücü milliyetçi hareketin neferleri olarak cumhuriyetimizin 100. yılında lider ülke Türkiye sevdasıyla çalışıyoruz. Kısacası derdimiz vatan. Vatan yoksa hiçbir şeyin anlamının olmadığı bilincindeyiz. Biz önce ülkem ve milletim sonra partim yaklaşımı ile hareket ediyoruz. Ülkemizin dört bir tarafı abluka altına alınmışken bizler bu ateş çemberinde güçlü Türkiye hedefine adım adım ilerliyoruz” dedi.


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °