'Sandıklı bir vekil hak ediyor'

Sandıklı İstasyon Mahallesi'nin 5 dönemdir muhtarlığını yapan Yaşar Ünal Afyon Vizyon Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Ünal: 'Bütün siyasi partilere sesleniyorum; Afyon'un en büyük ilçesi seçilecek yerden bir vekil hak ediyor'

Siyaset 18.06.2022 02:58:00

Afyonkarahisar'ın en büyük ilçesi olan Sandıklı'da önümüzdeki genel seçimlerde ilçeden milletvekili çıkarılması konusunda sesler yükselmeye başladı. 

Afyon Vizyon Haber'e özel açıklamalrda bulunan Sandıklı'nın büyük mahallelerinden olan İstasyon Mahallesinin 5 dönemdir muhtarlığını yapan Yaşar Ünal, bütün siyasi partilere seslenerek; ''2023 seçimlerinde Sandıklı'dan bir milletvekili mutlaka görmek istiyoruz'' dedi.

25 yıllık siyasi hayatı olduğunu belirten Ünal; ''2023 seçimleri Ülkemiz için çok önemli. Her siyasi parti 1 oyun hesabını yapıyor. Afyon'un en büyük ilçesi olarak yaklaşık 10 yıldır milletvekili çıkaramıyoruz. Hiç bir siyasi parti seçilecek sıralamadan İlçemizden aday çıkarmadı. Bu büyük bir haksızlıktır. Hem nüfus bakımından, hem ekonomik büyüklük bakımından İlimizin en büyük ilçesiyiz ama bir milletvekilimiz yok. Hizmetlerin daha hızlı, verimli gelebilmesi için vekilimizin olması oldukça önemli. Kaldı ki seçilecek yerden ilçemizden milletvekili adayı gösteren parti büyük avantaj yakalar'' diye konuştu. (AFYON VİZYON ÖZEL HABER)

 


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °