Sünnet Şölenine nasıl kayıt olunacak?

1-2 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Geleneksel Sünnet Şöleni için başvurular başladı.

Kültür ve Sanat 8.06.2022 23:51:00
Sünnet Şölenine nasıl kayıt olunacak?

1-2 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Geleneksel Sünnet Şöleni için başvurular başladı. Başvurular, Belediyemiz Hizmet Binası Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimine yapılacak. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları sünnet olacak.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni, 1-2 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2 Temmuz Cumartesi Park Hastanesi'ne gerçekleştirilecek sünnet öncesi, 1 Temmuz Cuma günü saat 20:00'da Zafer Meydanında kına gecesi düzenlenecek. Şölende aileler çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 17 HAZİRAN

Şölene, sadece il merkezinde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileler başvurabilecek. Şartlara uyan ailelerin, kendisinin ve çocuğunun kimlik fotokopisi ve ikametgâh belgesi ile birlikte, 17 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Halkla ilişkiler birimine başvurmaları gerekiyor. Konuya ilişkin ilgililer, 444 03 83 nolu irtibat numarasından detaylı bilgi alabilecek.


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °