Türkiye - Hollanda Çeyrek Final Maçı Zafer Meydanı'nda Dev Ekranda!

A Milli Futbol Takımı, bu akşam saat 22:00'de EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu mücadele, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda kurulan dev ekranda izlenebilecek.

Genel 6.07.2024 16:57:44
Türkiye - Hollanda Çeyrek Final Maçı Zafer Meydanı

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçı, bu akşam saat 22:00’de Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda dev ekranda izlenecek. 

Son karşılaşmasında Avusturya’yı 2-1 mağlup eden ay yıldızlılar, yarı finale çıkmak için Hollanda karşısında ter dökecek.

Zafer Meydanı'nda Dev Ekranda Maç Keyfi

Afyonkarahisar Belediyesi, futbolseverler için Zafer Meydanı’nda dev ekran kurarak, vatandaşların milli maç heyecanını topluca yaşamalarını sağlayacak. 

Son Avusturya maçında olduğu gibi, Zafer Meydanı yine dolup taşacak. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Avusturya maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da kent halkı ile birlikte maçı izlemek için meydanda olacak.

Belediyeden Vatandaşlara Davet

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrı ile tüm vatandaşları saat 22:00'da oynanacak maçı izlemeye davet etti. 


#TürkiyeHollanda #EURO2024 #Afyonkarahisar #ZaferMeydanı #MilliMaç #FutbolCoşkusu #Ayyıldızlılar #ÇeyrekFinal #BirlikBeraberlik


Pazar 27.9 ° / 14.4 °
Pazartesi 29.5 ° / 14.2 °
Salı 29.7 ° / 16.8 °