Zafer Partisi İl Başkanı sert konuştu

Zafer Partisi İl Başkanı sert konuştu

Genel 21.07.2022 17:09:25
Zafer Partisi İl Başkanı sert konuştu

Zafer Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı olağan kongresi yapıldı. Kongerede mevcut başkan Av. Nuri Eker, yeniden başkanlığa seçildi.

Zafer Partisi İl Binasında yapılan kongrede konuşan İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en zor günlerinden geçtiğini belirterek, ilk defa bu kadar derin siyasi, ekonomik ve beka krizi ile baş başa kaldığını ifade etti.

 

Konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesindeki sözlerini hatırlatan Başkan Tekdemir, “Nasıl bir öngörüdür ki bu sözler ile, tam 100 yıl önceden ülkemizin içinde bulunduğu durumu birebir  görebilmiştir. Türkiye cumhuriyeti şuan tarihinde ilk defa bu kadar derin siyasi, ekonomik ve beka krizi ile baş başadır. Merkez bankası hazinesi eksi 54 milyar dolar ile boşaltılmışken, kamu liyakatsiz insanlarla doldurulmuşken, hain darbe sonrası silahlı kuvvetlerin komuta gücü kaybolmuşken, bütün birliklerimiz Suriye’de iken kışlalar boşaltılmışken, bütün kamu ve özel firmalar, arsalar, limanlar, fabrikalar büyük bir hızla yabancılara satılırken, liyakatli doktorlarımız, mühendislerimiz yurtdışına göç ederken, tarım hayvancılık bitirilip halkımız aşırı pahalılıktan markete gidemezken, Yunanistan bize ait olan 19 adayı işgal edip sınırımızda işgal tatbikatları yaparken, gıda ve enerji neredeyse tamamen dışa bağımlı hale getirilirken, ormanlarımız, buğday tarlalarımız bile isteye yakılırken oluşan durumu değerli Afyonkarahisar halkımızın takdirine sunuyorum” dedi.

TÜRK MİLLETİ AZINLIK YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR

 

Türkiye’deki 10 milyon sığınmacının büük bir tehdit oluşturduğuna dikkat çeken Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, “Bütün bunlar yetmezmiş gibi andımız yasaklanmakta, TC yazıları her yerden kaldırılmakta, Türk milleti binlerce yıldır sahip olduğu topraklarda azınlık yapılmaya çalışılmaktadır. Bu hain hedefe ulaşmak için Suriye, İran ve ermeni sınırlarındaki mayınlar temizlenerek 10 milyon sığınmacının ülkemizin her bir ilçesine girilmesine müsaade edilmekte ve ülkenin demografik yapısı değiştirilmektedir. Ülkemiz halihazırda gizli bir istila altındadır. Şuan her şeyden önemli olarak Türk milletinin ekonomik refahına, ülkemizin istikrarına ve bölünmez bütünlüğüne yönelik en büyük tehdit; ülkemizi bir iç savaşa sürüklemek için Türkiye’ye gönderilen 10 milyon sığınmacı ve kaçaktır. Her bir Suriyeli kadının doğum oranı 5.4 iken, her Türk kadının doğum oranı 1.9 dur. Bu korkunç oran sonucu 5- 10 sene sonra çocuklarımız sığınmacı Araplarla baş başa kalacaktır. İleride oluşacak bu demografik yapı ile Suriyeli belediye başkanları, Suriyeli doktor ve valilerle karşılaşacağız. Türk Milleti’nin yüzde 90’ı gibi ezici bir çoğunluğu Suriyelilerin Suriye’ye, Afganların Afganistan’a, Iraklıların Irak’a, İranlıların İran’a dönmesini istemektedir” diye konuştu.

 

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

 

Türk Milletinin ve Zafer Partisinin ülkenin örtülü bir şekilde istila edildiğinin farkında olduğunu belirten Başkan Tekdemir, şunları kaydetti;

Türk Milleti, zayıfa, biçareye, yardıma muhtaç olana kapısını açar ancak ülkesinin işgal edilmesine müsaade etmeyecektir.

Türk Milleti, Türkiye Türklerindir demektedir. Milletimizin bu doğrultudaki iradesi siyasette bugüne değin hiçbir siyasi parti tarafından temsil edilmemekteydi. Bugünden itibaren Türk Milletinin iradesi Türk siyasetinde temsil edilmektedir.

Zafer Partisi iktidarında 10 milyon sığınmacı 1 yıl içerisinde ülkelerine gönderilecektir. Bu beka sorunu, Türk milletine Türk kimliğinin hatırlatılması ile  ülkenin geçirdiği ekonomik kriz bitirilerek çocuklarımıza güzel ve bağımsız bir gelecek yaratmak biz Zafer partililerin en büyük görevidir.”

 

SİZİN HAKARETLERİNİZ İLTİFATTIR

 

Zafer Partisi ve Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın bugüne kadar çeşitli saldırılara maruz kaldığını belirten Başkan Mevlüt Tekdemir, bu tür saldırıların kendileri için bir iltifat olduğunu söyledi.

Başkan Tekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Biz Türküm dedikçe, Atatürk çizgisinde Türk milliyetciliğini hatırlattıkça, bütün sığınmacılar ülkelerine acilen dönsün dedikçe göreceksiniz ki: Zafer Partisine saldıracaklardır.

Önümüzdeki süreçte emperyalizmin yerli işbirlikçileri, bölücüler, liberaller, selefiler, yandaşlar ve sarı muhalefet sessiz ve derinden bize “yabancı düşmanı” ve “ırkçı” diye saldıracaklardır.

Bize ırkçı ve yabancı düşmanı diyenler, Kıbrıs’ın jeopolitik önemi yoktur, Annan Planını imzalayalım diyenlerdir.

Bize ırkçı ve yabancı düşmanı diyenler zamanında  FETÖ sivil toplum örgütüdür ve, demokrasinin gelişmesine katkı veriyor diyenlerdir.

Bize ırkçı ve yabancı düşmanı diyenler, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının ortaklarıdır.

Bize ırkçı ve yabancı düşmanı diyenler, PKK ile müzakereleri alkışlayıp, katil Öcalan için demokrasiyi geliştiriyor diyenlerdir.

Bırakın bunlar bize ırkçı ve yabancı düşmanı desinler. Onların desteğini istemiyoruz. Onların oylarını istemiyoruz. Onlara bir tek şey söylüyoruz; Canınız cehenneme! Sizin hakaretleriniz bizim için iltifattır.”

 

AVUKAT NURİ EKER YENİDEN BAŞKAN

 

Zafer Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongeresinde gerçekleştirilen seçim sonunda mevcuut başkan Avukat Nuri Eker yeniden başkanlık görevine seçildi.

Zafer Partisi Merkez İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu;
Bekir Seçkin, Halil Oyur, Özer Kavak, Serhat Kalabalık, Nazan Çolak, Mustafa Taşkın, Sanem Çetin, Mustafa Çetin, Ergün Eryanılmaz, Mustafa Vural, Rıdvan Yıldırım, Sadullah Varış, Fatih Ekici, Emre Akkaya.”

Yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapacağı öğrenildi.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °