AFSÜ Personeline Araştırma Becerilerinin Güçlendirilmesi Eğitimi

AFSÜ Personeline Araştırma Becerilerinin Güçlendirilmesi Eğitimi

Genel 4.07.2022 13:01:27
AFSÜ Personeline Araştırma Becerilerinin Güçlendirilmesi Eğitimi

 

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Zafer Sağlık Külliyesi A Blok’ta altı gün süren “Araştırma Becerilerinin Güçlendirilmesi Eğitimi” tamamlandı.

Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle nitel ve nicel veri analizine yönelik teorik ve uygulamalı derslerin verildiği eğitime, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) başta olmak üzere Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO, Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO ve Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezimizde görevli akademik personel katıldı.

 

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKCU) Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. M. Agâh Tekindal ile İKCU SBF Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melike Tunç Tekindal tarafından verilen eğitim, AFSÜ SBF Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hamide Nur Çevik Özdemir ve Sağlık Yönetimi Bölümünden Doç. Dr. Özlem Tuna tarafından koordine edildi.

 

Eğitim, AFSÜ SBF Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin ile Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Köprücüoğlu tarafından eğitimi başarıyla tamamlayanlara katılım belgelerinin ve eğitimcilere teşekkür belgelerinin verilmesiyle son buldu.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °