Bolvadin Belediyesi Zabıta ekipleri marketleri denetledi

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın talimatları ile belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü ile işbirliği yaparak ilçedeki marketlerde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Genel 30.04.2024 14:23:01
Bolvadin Belediyesi Zabıta ekipleri marketleri denetledi

Denetimler kapsamında ürünlerin son tüketim tarihleri, hijyen standartları, muhafaza koşulları ve stokçuluk gibi konular titizlikle incelendi. Bolvadin'deki marketlerin bu denetimlerden geçirilmesiyle, ilçe genelindeki perakende gıda sektörünün standartlara uygunluğunun sağlanması ve vatandaşların sağlıklı ürünler satın almasının teşvik edilmesi amaçlanıyor. 

 

 

AYNACI, “VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAK İÇİN DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Yapılan denetimlerle ilgili olarak açıklama yapan Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, "Vatandaşlarımızın sağlığını korumak, ürünlerin doğru fiyatlandırılması ve güvenli gıda tüketimini sağlamak bizim öncelikli görevlerimizden biridir. Bu doğrultuda, zabıta ekiplerimiz ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde bu çalışmalarını sürdürüyor. İşletmeler ve marketler belirli aralıklar denetleniyor. Bolvadin halkının sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için belediye olarak denetimlerimizi sıkı bir şekilde sürdüreceğiz" dedi. 

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 26 ° / 11.3 °
Cumartesi 26.9 ° / 15.1 °
Pazar 24.2 ° / 12.6 °