MARBLE FUARININ GÖZDESİ AFYONKARAHİSAR OLDU

Maden ve mermercilik sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla 29.Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Genel 17.04.2024 15:22:19
MARBLE FUARININ GÖZDESİ AFYONKARAHİSAR OLDU

29.Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, büyük bir katılımla kapılarını açtı.

Fuarın açılış törenine çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile birlikte Afyonkarahisarlı yetkililer de yer edindi.

Afyonkarahisarlı Yetkililer Fuarı Ziyaret Etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, İscehisar Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çakmak, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komiteleri Üyeleri gibi önemli isimler, fuarın açılış törenine katılarak sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Burcu Köksal, Afyonkarahisarlı iş insanlarıyla yakından ilgilenerek standları tek tek ziyaret etti. 

Fuarın Önemi ve Afyonkarahisar Katılımı

Başkan Köksal, fuarın Türk mermerinin dünya çapında tanıtımı ve sektörün gelişimine katkı sağlaması açısından büyük önem taşıdığını belirtti. 

Doğaltaş sektörünün en büyük küresel buluşması olarak bilinen fuarda Afyonkarahisar’dan 120 firmanın stant açtığı öğrenildi.  

#Marbleİzmir #DoğaltaşFuarı #Afyonkarahisar #MadenSektörü #Mermercilik #İzmirFuarı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °