Özkaya: Afyonkarahisarda yeni bir seçimin eşiğindeyiz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya seçim çalışmalarına Afyonkarahisar'daki ziyaretler ve halk buluşmaları ile devam etti.

Genel 28.03.2024 16:35:12
Özkaya: Afyonkarahisarda yeni bir seçimin eşiğindeyiz

Çalışmaları kapsamında vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili hemşerilerimizin sorun ve taleplerini dinledi.

Çalışmaları sonrasında 31 mart yerel seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını ifade eden Milletvekili açıklamasında “ Afyonkarahisar'da yeni bir seçimin eşiğindeyiz. 

Görüyorsunuz ki seçim süreci boyunca adaylarımıza partimize söylemedikleri iftira kalmadı. 

Çok değil bundan tam 1 yıl önce hep beraber genel seçimler için çalışıyorduk. O zamanda yok 6 lı masa yok 7 li masa diye bişey icat etmişlerdi sabah akşam toplanıp toplanıp dağılıyorlar, akla hayale sığmayan her türlü iftirayı yalanı söylüyorlardı. 

Biz bunlardan bir şey olmaz, bunlar bırakın ülke yönetmeyi Afrika'da kabile bile yönetemezler demedik mi?

Peki ne oldu, kim haklı çıktı? Sonrasında hep beraber gördük değil mi, meğerse ne kirli pazarlıklar dönmüş kapalı kapılar arkasında. 

Ekranlarda birbirlerine demediklerini bırakmadılar, CHP Genel Kurulunda sözde aralarında baba-oğul ilişkisi olan Ekrem, Bay Kemali yaka paça indirdi, kavgalar gürültüler daha neler neler ortaya çıktı hep beraberce ekranlarda seyrettik. 

Bakıyorsunuz dünün ayrılmaz dostları bugün meydanlarda birbirlerine hakaretvari sözler söylüyorlar. Bu nasıl bir siyaset, nasıl bir iş biz anlayamıyoruz. 

Görüyorsunuz bunların arasında bir samimiyet bir dava duygusu, veya siyasi bir çizgi yok. Dün başka, yarın başka. İstanbul'da DEM’li, Afyonda DEMsiz. 

Bugün Afyonkarahisarlı siyaset meydanına bakıyor, bir yanda parti içi sözde değişimle gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir yanda diğer yancılar, karşı tarafta ise 30 yıl boyunca ülke siyasetine yaptığı hizmetler ortada olan, dünyaya meydan okuyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli.  

Gerçi Ankara'dan gelen haberlere göre, onlarca seçim kaybeden Bay Kemali değiştirecez derken, gelen daha kötü çıktı bari öncekini geri getirelim kavgasına düşmüşler. 

Bunların yaptığı değişimde bu kadar olur işte…

İnşallah hemşerilerimizin teveccühü ile 1 Nisan tarihinde Afyonkarahisar Merkezde Genç Başkanımız Dinamik Başkanımız Sayın Hüseyin Uluçay ve ilimizdeki diğer 59 belediyemizde de AK Partili aday arkadaşlarımız koltuğuna oturacak ve Sayın Cumhurbaşkanımıza gereken desteği Afyonkarahisar'dan sağlayacaktır.” dedi.

#Afyonkarahisar #Seçim #AKParti #AliÖzkaya #CHP #Siyaset


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °