Zafer Partisi Dinar İlçe kongresi yapıldı

Zafer Partisi Dinar İlçe Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Genel 5.08.2022 15:12:27
Zafer Partisi Dinar İlçe kongresi yapıldı

Zafer Partisi Dinar İlçe Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kongrede yapılan seçimlerde Kemal Biçer Dinar İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Kongerede konuşan Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Zafer Tekdemir, günümüzde herkesin siyasete girmekten korktuğunu, susturulduğunu ve ülkede 10 milyon sığınmacı ile işgal atltında olduğunusöyledi.

Başkan Tekdemir; “Ülke 10 milyon sığınmacı ile işgal altındayken Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliğini benimsemiş Zafer Partisinin kuruluşu esnasında göstermiş olduğunuz cesaret ve destek için kalben teşekkür ediyorum. Hergün ekonomik olarak daha da kötüye gittiği,  konuştuğum şu saniye bile onlarca Afganın sınırdan  kolayca yurda girdiği, tarımın hayvancılığın can çekişirken alım gücümüzün sıfırlandığı bu dönemde bizler kahraman Afyonlu halkımıza artık "Türk devletini Türk milletine vermeye" geldiğimizi anlatmalıyız. Zafer partisi olarak muhalef ve şikayet etmek  yerine üyelerimizle kapı kapı dolaşarak; Sekayı yeniden kuracağımızı, ata tohumuna geri döneceğimizi, beton ekonomisi yerine devlet destekli fabrikaları yeniden geri alacağımızı, tarıma hayvancılığa üretime acilen geri döneceğimizi anlatacağız” diye konuştu.

Kongere sonucunda yapılan seçimlerde Dinar İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;
“Emine Akdağ, Muhammed Akdağ, Ali Öztürk, Mehmet Şahin, İsmail Aslan, Mesut Yanaşır, Ali İhsan Ceylan, Zehra Şevval Ceylan.”


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °